Apa segít apáknak

2020. december 13. 14:03 - Komám

Különleges karácsonyfa ötletek

Karácsony közeledtével a fa kérdése újra előkerül. Műfenyő, vagy igazi? Esetleg mindkettő? Ebben a cikkben igazán ötletes és egyedi lehetőségeket találsz. Nincs másra szükséged, mint némi kézügyességre, otthon található hulladékra és egy kevés karácsonyi dekorációra.

Világító karácsonyfa kartondobozból

Helyes kis gyerekszoba dísz varázsolható némi kartondoboz és egy állólámpa segítségével, de akár a nappaliban is tarthatjuk ezt az igazán egyedi megoldást. Különböző méretekben is elkészíthető, így alkalmi dekorációként is megállja a helyét. Mindössze arra kell vigyáznunk, hogy elég stabil legyen és ledfényt használjunk,, hiszen a papír gyúlékony és a hagyományos izzók hője lángra lobbanthatja.

 

 Karácsonyfa csupasz ágakból

Gyönyörű karácsonyfa varázsolható egyszerű, háncsuktól megszabadított ágakból, ha némi karácsonyfadísszel kombináljuk. Egy hosszabb rúdra felfűzve az ágakat nincs is nehéz dolgunk. A hóspray pedig igazi varázslatos világot teremt az otthonunkban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apucisporol.blog.hu/api/trackback/id/tr4716335232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Apa segít apáknak
süti beállítások módosítása