Apa segít apáknak

2020. december 04. 18:40 - Komám

Szájer kismadár!

Csak úgy eszembe jutott: a választások előtt Terry és Amanda olyan elszántan bizonygatták, hogy Vona Gábor meleg. Nincs most senki, aki Eresz Józseffel kapcsolatban hasonló nyilatkozatot tudna tenni?
Persze csakis a hiteles tájékoztatás jegyében!

Mert az milyen már, hogy a magyar nemzethy kereszténység védelmezőit a saját báránykájuk hobbiszintű kicsapongásai nem zavarták? Holott ezt főbenjáró bűnként jelenítették meg a választások alatt a kormányközeli médiumok.

Az belefér?

Tudom, utólag mindenki lehet jós, de amikor lelki terhek súlyától megfáradva valaki visszavonul egy jó zsíros állástól, azért az kicsit sem volt átlátszó a tanácsadók szerint?

Magam előtt látom a jelenetet, ahogy Joci bekaksizva hallgatja az észosztó mindentelitézőt és kitalálják ezt a hihető indokot. Há', mi mást, mint a lelki terhet, nem? Hát ebbe bárki belerokkanna!

Az meg, hogy pont egy botrányba fulladt orgián vett részt előtte, teeeljesen véletlen!

Há' nem? DE!

Hát, ezért vagyok én semleges a magyar politika homokozójában...

Vagy mi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apucisporol.blog.hu/api/trackback/id/tr5116318696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Apa segít apáknak
süti beállítások módosítása