Apa segít apáknak

2020. november 29. 14:31 - Komám

Morfondír - Agyhalottak...agyhalottak mindenhol...

Miért van az, hogy bármilyen témában, ha szembetalálkozunk a miénktől eltérő véleménnyel, állásponttal, állítással, akkor azonnal mindenhol csak agyhalottakat látunk és az objektívitástól olyan messzire kerülünk, hogy nem vagyunk többé képesek az értelmes vitára?

A Facebook a legjobb indikátor, ha embereket akarunk szembeállítani és vitákat generálni. Legyen szó a pelenkázásról, kertápolásról, politikáról, irodalomról, vallásról, vagy fociról, mindig van, akinél ott van a Bölcsek Köve. Sőt egyszerre tőbb ember zsebében lapul, és még véletlenül sem ugyanazon az oldalon.

Hamar agyhalottá válik az, aki nem ért velem egyet, hogy lehet valaki ennyire idióta, hogy nem látja a fától az erdőt, és különben is, miért kezd el azonnal személyeskedni a hülyéje?

Hát de nem?

Nincs igazam?

Dehogynincs.

Néha dilemmázok, hogy én akkor most okosabb vagyok, vagy sem? Mert ugye, valaki azt is megosztotta, hogy az igazán okos emberek kivonják magukat a mindent jobban tudók harcából, és inkább bölcsen kételkednek. De mi van akkor, ha én így akarok okosnak LÁTSZANI?

Nem egyszerű manapság átlagembernek maradni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apucisporol.blog.hu/api/trackback/id/tr1216306364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Apa segít apáknak
süti beállítások módosítása