Apa segít apáknak

2020. december 06. 18:15 - Komám

A Facebook legalja

Nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy mennyi IGAZI agyatlan ember tobzódik az interneten. Tudom, hogy volt egy cikk az agyhalottozásról, de ezúttal a valódi műveletlen és talán reményveszettségükben minden baromságnak bedőlő emberekről lesz szó.

A lényeg: több adás-vételi csoportban is benne vagyok, ugye, én is, akárcsak bárki más, szeretném eladni a megunt, feleslegessé vált cuccaimat, azonban azt kell tapasztalnom, hogy MINDEN ilyen csoportban gyakran felbukkam Nótár Mary, Sebestyén Balázs, legutóbb pedig Kis Grofó és tutira pénzt oszt azért, mert kommentben beírsz egy betűt, ami szerinted a helyes megoldás egy primitív kérdésre. Ugye, milyen hihető?

Ülsz otthon, talán éppen azon morfondírozol, hogy még csak 6-a van és négy nap van még fizetésig, vagy segélyig és erre BUMMM!!! Egyszer csak ott a megoldás. Beírod, hogy Cé, vagy Bé, vagy Á és máris kapsz ötszázcsillió eurót, vége a nyomorgásnak, végre megveheted az ülőgarnitúrát a nappaliba, meg a lamináltat is le lehet rakatni. Hát ezt a mázlit!

Tényleg ennyire el vagyunk kerserdve?
Tényleg ennyire nincs kontroll?
Tényleg erre kell használni a moderni technikát?

Most komolyan? Itt tartunk? Nem tudom felrakni a dolgaimat egy csoportba, mert agyfaszt kapok az ilyen hülyeségektől? Nincsenek ezeknek az oldalaknak moderátorai? Nincs élő ember, aki ezeket szűrné? Én egy tuti állást tudnék Radics Petinek, ha tényleg abbahagyná a videózást és a kiégését is hamar meggyógyíthatná.

Kapna egy bazi nagy szívlapátot és azokat, akik ezeket a fos értelmetlenséget osztogatják, csak csapja pofán úgy félerővel. Hátha segítene.

Na csináltam egy csoportot, ahol ez nem lesz. A neve: Országos adok-veszek - Baromságok nélkül. Ha beindul, garantálom itt nem lesz ilyesmi.

Béke!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apucisporol.blog.hu/api/trackback/id/tr316320654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Apa segít apáknak
süti beállítások módosítása